Правилата на форума.

Go down

Правилата на форума.

Писане by Цvэти on Пон Сеп 14, 2009 7:55 am

1.Преди да публикуват мнение, потребителите трябва да прочетат описанието на съответния форум и да се съобразяват в кой раздел пишат.
2. Задължително е потребителите да използват КИРИЛИЦА, освен ако не се налага изписването на чужди думи, имена, линкове и др. Забранява се заместването на буквите Ч и Ш с цифрите 4 и 6. Постовете, в които не е спазено това правило ще бъдат изтривани.
3. Желателно е потребителите да избягват големия брой емотикони, както и прекаляването с главни букви и пунктуационни знаци в постовете и заглавията.
4. Потребители, които се представят за част от екипа на форума (администратори, модератори), ще бъдат предупреждавани, а след това санкционирани. Умоляват се потребители, които забележат подобно нещо, незабавно да уведомят ръководството на форума.
5. Забранява се публикуването на порнографски снимки, показващи полови органи, детска порнография, както и на линкове към такива материали.
6. Забранява се използването на вулгарни думи и псувни и отправянето на обиди към потребител, модератор или администратор. Потребителите, нарушили това правило ще бъдат санкционирани.
7. Забранява се публикуването на теми и мнения, изразяващи или подтикващи към каквато и да е дискриминация и нетолерантност (расова, етническа, полова и пр.). Потребителите, нарушили това правило ще бъдат предупреждавани, а след това санкционирани.
8. Спамът ще се контролира стриктно. Тези, които прекаляват, ще бъдат предупреждавани, а след това и отстранявани.
9. Модераторите имат право да променят или трият постове, да трият или заключват теми, които нарушават правилата на форума и добрия тон.
11. Потребители, нарушили правилата на този форум, ще бъдат предупреждавани максумум 2 пъти, след което ще последва бан.
12. Забранява се регистрирането на повече от един акаунт (профил) от потребител. Особено строго ще се следи, когато това се прави с цел избягване на бан - в този случай, освен деактивиране на втория акаунт, ще бъде удължаван срока на наказанието по първоначалния.
avatar
Цvэти
Admin

Posts : 233
Join date : 14.09.2009

http://diaries.vampire-legend.com

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите